Følg oss på Facebook

 

 

Om oss

Firmaet Frakt & Spedisjon Service ble etablert 1.september 1995 av Knut Jørgen Skulbru. Knut Jørgen kommer opprinnelig fra Odda. Han har erfaring fra denne bransjen siden tidlige ungdomsår. Den første lastebilen ble kjøpt allerede som 18 åring i 1982. Denne gikk i linjetrafikk mellom Oslo- Bergen for Autotransit. I 1992 traff han sin utkårede, og flyttet til Oslo. Her begynte han som befrakter hos Norgesfrakt frem til 1995.

Sammen med sin frue og sønn ble det bestemt at Odal`n skulle bli det kommende bosted. I denne sammenheng var Knut Jørgen på jobbsøk hos forskjellige transportbedrifter, med forespørsel om behov for befrakter, men ingen kunne bruke han... Med store ambisjoner og mange kunder i kofferten, ble det etter familieråd bestemt for etablering av selskapet Frakt & Spedisjon Service. Mentoren for Knut Jørgen i denne epoken, var Egil Bradal i Fraktservice AS på Eina, som da hadde vært en samarbeidspartener fra tidligere. Så en stor takk til deg Egil...

I 1997 begynte Sonja, som er gift med Knut Jørgen, også i selskapet som økonomi/regnskapsansvarlig, som også idag er hennes hovedoppgave.

Etter stadig økende oppdragsmengde fra våre trofaste kunder, ble behovet for flere ansatte et faktum. Tomas Trøftmoen ble ansatt hos oss 01.september 1997. Tomas har lang erfaring fra tidligere som yrkessjåfør.

1998 ble det endret selskapsform fra enkeltmannsforetak til aksjeselskap. Dette året ble det også familieforøkelse for Sonja og Knut Jørgen. 05.juni ble Andreas født, og Tommy ble storebror.

1999 begynte Olav Enge som innleid bileier, og kjørte Oslo-Bergen. Olav kommer også fra Odda, og er nå blitt odøling.

2002 ble det behov for flere befraktere, og da ble det naturlig å bruke Olav sin erfaring og kjennskap til selskapet. Samtidig ble Odd Egil Olsrud ansatt som sjåfør. På bakgrunn av selskapets vekst, øker også behovet for å opprettholde våre gode rutiner.  Solveig Sletli ble ansatt som kontormedarbeider, men ansvarsområde tur regnskap og ordreoppfølging.

2004 ble det besluttet oppføring av nytt kontor/terminal bygg. Familiebedriften er fortsatt i vekst, og Sonja og Knut Jørgen venter sitt tredje barn. 21.september ble Celine født.

Som nevnt over har det kommet tre barn i denne perioden, og som alle vet at innebærer mye arbeid. I denne forbindelsen har vår kjære mor og svigermor vært til uunnværlig hjelp. Hun har stilt opp både sent og tidlig. Tusen takk til deg Torild.............

2007 nådde selskapet en omsetning i underkant av 20 millioner.

2010 Olav Enge har fått god kjennskap til samtlige rutiner i selskapet og trer inn  som trafikkleder.

2010 Monica Solberg kjører daglig distribusjon med stor varebil. Sagstua - Oslo - omegn.

2012 begynner Gro Mellemløkken i ny stilling som kontormedarbeider. Hennes hovedoppgave er fakturering og ordreoppfølging.

2012 begynner Christian Sjølie som sjåfør på semitrailer/thermo

2012 nådde selskapet en omsetning i overkant av 30 millioner.

2013 01.februar begynner Kay Otto Nylænd som sjåfør på semitrailer/thermo.

2013 01.juli begynner Erik Fossen som befrakter.

 

Kartbeskrivelse

© FRAKT & SPEDISJON SERVICE AS, Granerud Industriområde 2120 SAGSTUA